Diensten

Plaatsing

Autobanden Moyson plaatst alledaagse standaard maten van alle automerken. Buiten nieuwe banden bieden wij ook occasie banden aan (afhankelijk van het beschikbare aanbod). Ook zorgen wij voor de montage van uw seizoenswissel.

Uitlijnen

De wielen van uw wagen worden bijgesteld zodat ze evenwijdig naast elkaar staan. Een foute afstelling van de uitlijning kan een vroegtijdige slijtage van de banden veroorzaken.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag prijs weten voor uw nieuwe banden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder! Dit kan telefonisch of spring eventjes binnen. 

Balanceren

Heeft u tijdens het rijden last van een trillend stuur? Wij balanceren uw banden op stalen of aluminium velgen zodat u comfortabel en veilig de baan op kan. Wij rechten ook velgen.

Reparatie

Een lekke band? Om verdere schade te vermijden laat u best zo snel mogelijk kijken naar het probleem. Kom langs bij Autobanden Moyson zonder afspraak en wij repareren hem indien mogelijk.

WIJ ZIJN WEER OPEN

Beste klanten, 

Wij ontvangen jullie graag terug bij autobanden Moyson. Dit voor reparaties, bandenwissels alsook uitlijningen. De werken gaan gepaard met de nodige maatregelen.

Deze zijn:
- Wacht buiten in uw wagen tot wij u naar binnen begeleiden. (max 4 auto's binnen)
- U kan tijdens de werken in uw wagen blijven zitten of achter de aangeduide lijn staan.
- Min. 1,5 meter afstand met het personeel.
- Indien u ziektesymthomen heeft gelieve op een ander tijdstip terug te komen

Wij doen er alles aan om dit zo vlot en gezond mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Team Autobanden Moyson